Воайорът от курорта Баня край Карлово, който беше санкциониран, защото

...
 Воайорът от курорта Баня край Карлово, който беше санкциониран, защото
Коментари Харесай

Втора глоб а за воайор а от Царска Баня

 Воайорът от курорта Баня край Карлово, който беше глобен, тъй като се качвал по терасите на хотели и лечебници, с цел да следи голи дами, беше санкциониран за повторно. През октомври Районният съд в Карлово удостовери акт на Министерство на вътрешните работи на стойност 500 лева по недоволство на гостенка на локален хотел, че на 23 март т. година я гледал, до момента в който се съблича. 

Втората санкция е за непочтено държание на  16 юли 2023-а. Около 11 часа на тази дата той бил засечен да се навърта към пациентките на външното калолечение на профилираната болница в града. Наложило се да се намеси защитата, с цел да го накара да напусне региона. Този път санкцията е 300 лева Той я обжалвал, само че и второто наказателно разпореждане е доказано от съда, тъй като е открито, че " мъжът от години тормози посетителките на балнеолечебните заведения в Баня, като ги следи, до момента в който са голи и се къпят в басейна или в стаите, което е отвън рамките на общоприетите правила за държание в обществото и провокира ужас и отвращение ". 

Воайорът е бил предизвестен от Министерство на вътрешните работи да престане да тормози дамите в курорта още на 14 август 2020 г.   
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР